среда, 19. септембар 2012.

Ovako tata popunjava prijavu za predškolsko!!!


                                                                 ОВО САМ ЈА!!!
     PIIIIIPPPIIII рођена је 31.12.2006. у DRRDDD. Још као дете показивала је да ће бити савесна и самосвесна девојчица јер је какила само у пелене и јела и спавала само кад је она хтела.

     Мала PPIIIIPIIII је љубимица читаве породице и свих кућних љубимаца. Врло је бистро и одговорно дете. Радо се и са великим успехом уклапа у друштво, трудећи се да се сви лепо осећају. Зна које су јој обавезе, а не само која су јој права. Уредна је и пажљива и сама сређује своје играчке, кревет и сама обавља личну хигијену. PPIIIPPPIII подсећа и старије   чланове своје породице да не забушавају приликом коришћења лекова и сл.

     Најмлађи члан породице PPPIIIIIPPPIIII уме да чита и пише, користи рачунар не само за игрице, већ и за дописивање са својом тетком, а паметнија је и од паметног телефона. Као и њена старија сестра DIIIDIIII, PPPIIIIPPPIIIје сликарски обдарено дете што радо, и у свакој прилици, показује на свакој затеченој белини у свескама, а богами у књигама. PPPIIIPPPIIIN тренутни сан је да постане балерина и она са велики успехом похађа балетску школу где припрема нову представу јер су стару потрошили. 
    PPIIPPII је велики поштовалац природе и заштитник животиња. Отпатке и кесе баца у канту за смеће. Најомиљенија животиња јој је њен мачак Марио дел Тинторето и Гарбахоса Овиједо, звани Максимилијан. Воли и коње, нарочито поније јер прати њихове доживљаје у цртаномј серији „Мој мали пони“.


   PPIIPPPIII пример детета које се ретко среће. Она је украс своје породице и никада је не бисмо мењали за неко друго дете, иако смо имали прилика и понуда. Надамо се да ће уживати у свом боравку у вртићу.

2 коментара: